Loader

Recipes from Ingredient: Kaneel

Kaneel is een in de keuken gebruikte specerij. Het bestaat uit de binnenbast van de scheuten van de kaneelboom,. Er bestaan vele varianten, maar de belangrijkste zijn de Ceylonkaneel en de cassia. Cassia is wat branderiger en zoeter dan Ceylonkaneel. Kaneel wordt in stokjes verkocht. Het kaneelpoeder dat in de keuken wordt gebruikt bestaat meestal uit gemalen cassia waar soms wat gemalen kaneel aan toegevoegd is. Het zou dus beter cassia genoemd kunnen worden.

Avocado-banaan milkshake

Avocado-banaan milkshake

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Read more
Gezonde volkoren cake met rozijnen

Volkoren cake met rozijnen

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Gezonde volkoren cake met rozijnen, krenten, cranberry's, gember en mandarijnen. Erg lekker als je ze besmeert met zoute roomboter.

Read more
Hele kip

Hele kip

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

heerlijke kip

Read more
Kip bestilla

Kip bestilla

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Simpel bestilla recept. 

Read more
Kefta (Gehakt) in tomatensaus
Alle ingrediënten met tomaten in tajine
De gahaktballetjes
Balletjes toevoegen aan de tomatensaus

Kefta (Gehakt) in tomatensaus

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Read more
Pastilla met kip

Pastilla met kip, kaneel en gezoete amandelen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Read more
Heerlijke churros

Heerlijke churros

Recipe Type: , Cuisine: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

Heerlijke churros

Read more
Appelflappen met amandelspijs

Appelflappen met amandelspijs

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Read more
Bastilla a la Iman

Bastilla a la Iman

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Read more
Harira

Harira

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.4 / 5)

Harira is de nationale Marokkaanse soep van Arabische afkomst. Het is een gebonden, rijk gevulde soep met als belangrijkste ingrediënten: tomaten, kikkererwten, linzen en selderij.

Read more