Loader

Recipes from Ingredient: Kaneel

Kaneel is een in de keuken gebruikte specerij. Het bestaat uit de binnenbast van de scheuten van de kaneelboom,. Er bestaan vele varianten, maar de belangrijkste zijn de Ceylonkaneel en de cassia. Cassia is wat branderiger en zoeter dan Ceylonkaneel. Kaneel wordt in stokjes verkocht. Het kaneelpoeder dat in de keuken wordt gebruikt bestaat meestal uit gemalen cassia waar soms wat gemalen kaneel aan toegevoegd is. Het zou dus beter cassia genoemd kunnen worden.

Maamoul met dadels

Maamoul met dadels

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Read more
Appelbroodjes

Appelbroodjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

Heerlijke broodjes met appelkaneelsmaak!

Read more
linzensoep50

Rode linzensoep

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

licht en makkelijk

Read more
dadelkoekjes

Dadelkoekjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Koekjes met dadels; de foto is van ceuta zij heeft de koekje gemaakt en de foto hier op tajine.nl geplaatst, maar ik denk dat ze het recept vergeten is erbij te zetten. Ik zal even mijn versie van het recept erbij zetten. Ze komen er dan uit te zien als ...

Read more
Chemia

Chemia

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Ik weet niet of dit ook echt chemia heet? Ik heb het recept ooit eens van iemand gehad en die noemde het chemia.

Read more
Chemia

Chemia

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Ik weet niet of dit ook echt chemia heet? Ik heb het recept ooit eens van iemand gehad en die noemde het chemia.

Read more
Harira de nationale Marokkaanse soep

Harira de nationale Marokkaanse soep

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Harira is de nationale Marokkaanse soep. Het is een gebonden, rijk gevulde soep met als belangrijkste ingrediënten: tomaten, kikkererwten, linzen en selderij. In de verschillende streken in Marokko bestaan verschillende varianten op deze soep. Tijdens de ramadan wordt harira dagelijks gegeten bij het verbreken van het vasten, dit omdat de ...

Read more
Marokkaans criossants

Marokkaans criossants

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Echt aanrader

Read more
K3ab leghzal

K3ab leghzal

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

standaard marokkaanse koekjes

Read more
Bliget djel zenzlan

Bliget djel zenzlan

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Read more