Loader

Recipes from Ingredient: Groenten

Kefta (Gehakt) in tomatensaus
Alle ingrediënten met tomaten in tajine
De gahaktballetjes
Balletjes toevoegen aan de tomatensaus

Kefta (Gehakt) in tomatensaus

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Read more
Vis uit de oven

Vis uit de oven

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

Lekkere vis uit de oven.

Read more
Pastilla met kip

Pastilla met kip, kaneel en gezoete amandelen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Read more
Miniquiches met kip en feta

Miniquiches met kip en feta

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Deze quiches zijn zo lekker, ik maak ze elk jaar met de ramadan. Je kunt ze ook koud eten, dan zijn ze ook heerlijk. Het recept heb ik van mijn virtuele vriendin Zahira, we kennen elkaar al jaren via het forum waar we ooit begonnen met het plaatsen van recepten.

Read more
Kaasuibroodjes

Kaasuibroodjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Deze kaasuibroodjes laten je huis heerlijk ruiken wanneer ze in de oven staan. Gebruik hiervoor vers geraspte kaas, dat geeft veel meer smaak dan uit die zakjes. En zorg ervoor dat je ui goed fijngesnipperd is, om geen grote stukken in je broodjes te krijgen. Ik fruit ze even in ...

Read more
Spinazierolletjes met ricotta

Spinazierolletjes met ricotta

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Read more
Zachte broodjes met een vulling van gehakt

Zachte broodjes met een vulling van gehakt

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Read more
Vis in de oven

Vis in de oven

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Read more
Bastilla a la Iman

Bastilla a la Iman

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Gestoomd lamsvlees met aardappelen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Read more