Loader

Recipes from Ingredient: Groenten

Coquillage gevuld met vis

Coquillage gevuld met vis

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Coquillage gevuld met vis, Dit kun je als voorgerecht maken maar ook als tussendoortje als je visitehebt. De schelpen kun je kopen bij een groothandel, als macro of bij de xenos, daar heb ik ze wel eens gezien. Mischien bij een Chinese toko ook. Succes!!

Read more
Tagliatelle met kip en champignon roomsaus

Tagliatelle met kip en champignon roomsaus

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Tagliatelle met kip en champignon roomsaus voor pastaliefhebbers. Tip: Met stokbrood i.p.v pasta is het ook lekker Je kan ook groene of zwarte tagiatelle gebruiken dat is ook gezonder. Eet smakelijk!!

Read more
Tomatensoep met kikkererwten

Tomatensoep met kikkererwten

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Tomatensoep met kikkererwten, Prei schoonmaken, in ringen snijden en wassen. Knoflook pellen en snipperen. In soeppan olie verhitten en prei en knoflook ca. 3 minuten fruiten.

Read more
Visbastilla - filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Visbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

De Marokkaanse keuken staat bekent om zijn pastilla´s. Dit zijn grootte rijk gevulde hartige taarten. Zowel de vis als de kippastilla worden vaak als hoofdgerecht geserveerd tijdens Marokkaanse bruiloften of andere feestelijke gelegenheden. Deze pastilla is zowel hartig als zoet van smaak, omdat er amandelen, kaneel en suiker in verwerkt ...

Read more
Couscous salade

Couscous salade

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Tip Serveer deze couscoussalade eens in bootjes van ijsbergsla of garneer de salade met olijven of doe er tonijnstukkjes doorheen

Read more
Turkse salade met aardappel - Turkse pikante worst en pikante mosselen

Turkse salade met aardappel – Turkse pikante worst en pikante mosselen

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Turkse salade met aardappel, Turkse pikante worst en pikante mosselen Bereidingstijd in minuten 15 bereiden

Read more
Harira met bruine linzen

Harira met bruine linzen

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Harira is de meest bekende soep in Marokko. Tijdens de vastenperiode (de ramadan) eet men deze soep elke dag. De linzen horen erin, maar de kikkererwten zijn naar keuze. De soep kan ook met rundvlees worden gemaakt, pas de kooktijd dan aan (circa 3 uur).

Read more
Tomatensoep - Harira

Tomatensoep – Harira

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Lekkere Marokkaanse gevulde soep (Harira). Variaties genoeg, ik zal ook nog andere recepten van tomatensoep plaatsen. Sihamkleuter maakt ook lekkere soep.

Read more
Gevulde kip met rijst uit de oven

Gevulde kip met rijst uit de oven

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

gebraden kip gevuld met rijst. lekker als voorgerecht maar ook als hoofdgerecht!

Read more
Turkse pizza

Turkse pizza – Lahmacun

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Lahmacun, in Nederland ook bekend als Turkse Pizza, is een traditioneel oosters gerecht. Het heeft een typisch pikante smaak. Het is gemaakt van deeg dat belegd is met een mengsel van pikant gekruid gehakt, ui, verse tomaten, pikante pepers, en peterselie. Dit wordt vaak bereid in een oven. Het kan ...

Read more