Loader

Recipes from Ingredient: Groenten

Grote salade

Grote salade

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

Lekker salade die je al svoorgerecht kan serveren

Read more
Foe yong hai

Foe yong hai

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Foe Yong Hai, is een Chinees gerecht van ei met tomatensaus. De naam Foe young hai is een fonetische vertaling voor roerei gemengd met krab. Oorspronkelijk waren garnalen een basisingrediënt samen met lente-ui. Tegenwoordig is het recept aangepast, en kan men het vegetarisch verkrijgen of met andere vleessoorten, zoals cha ...

Read more
Tjap Tjoy met Kip

Tjap Tjoy met Kip

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

Tjaptjoi is een Chinees gerecht van gemengde groente. De naam tjaptjoi komt van de twee Kantonese woorden: tjap, dat 'gemengd' betekent en tjoi, dat 'groente' betekent. In het Hokkien betekent tjap echter 'tien' en tjoi ook groente, dus in deze taal betekent het 'tien groenten'.

Read more
Lamsvlees met tomaten

Lamsvlees met tomaten

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Lamsvlees met tomaten, eten met brood of frietjes en salade. Lekker, makkelijk en snel gerecht.

Read more
Warme frankfurters en aardappel-mosterdsalade

Warme frankfurters en aardappel-mosterdsalade

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Warme frankfurters en aardappel-mosterdsalade, het is echt een pittige salade maar heerlijk, vooral als je er een lekkere knapperige stokbroodje bij neemt........

Read more
Tajine met kip en groenten

Tajine met kip en groenten

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Tajine met kip en groenten, Met warm knapperig brood eten, je kunt er een simpele salade erbij nemen, maar ik doe zonder want je raakt snel vol van die tajine!!!

Read more
Vietnamese loempia's

Vietnamese loempia’s

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Echte traditionele Vietnamese loempia's, Snij de garnalen in kleine stukjes. Zet de vermicelli in een bak met heet water en deze zacht worden en knip het in kleine stukjes van ongeveer 10- 15 cm lang.

Read more
Traditionele nasi

Traditionele nasi

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Traditionele Nasi, Nasi is de Indonesische en Maleisische term voor gekookte rijst. In Nederland wordt de term nasi (soms geschreven als "nassi") vaak gebruikt om het gerecht nasi goreng aan te duiden.

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

kipvleugeltjes en aardappels in de oven!!

Read more
Thaise kippensoep

Thaise kippensoep

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Thaise kippensoep, Trouwens veel van de gebruikte kruiden kun je ingevroren (goedkoper) krijgen bij de Chinese toko's... Zitten in Amsterdam op de wallen, maar goed, scheelt gewoon heeeeel veeeeel geld tov de Surinaamse toko.

Read more