Recipes from Ingredient: Groenten
Gevuld bladerdeeg met gehakt
Lekker Simpel te maken bladerdeegsnack met een heerlijke vulling van kefta en olijven.....
Read moreMini hartige taartjes
Mini hartige taartjes, Leuk tijdens de ramadan, daarbuiten kun je ook 1 grote taart maken.
Read moreSayor lodeh
Sajoer lodeh (Indonesisch: Sayur lodeh) is een populair groentegerecht op basis van kokosmelk uit de Indonesische keuken.
Read moreGevulde aubergines met gehakt
Gevulde aubergines met gehakt, dit is echt een heerlijk recept yum yum! We eten het zeker 1 keer in de week en iedereen in dit huis is er weg van mashallah. Ik weet niet zeker uit welk land dit komt maar mijn schoonmoeder zegt dat elk arabies land zo een ...
Read moreDakhous
dakhous is een tomaten saus die in vele khaleeji (midden oosten) landen wordt gebruikt, mijn man eet nooit rijst zonder deze dakhous. Er zijn ook andere sausen die hij gebruikt hoor, maar hij zal dus nooit zomaar witte rijst en vlees alleen eten. Je kan dit makkelijk van te voren ...
Read more