Recipes from Ingredient: griesmeel
Baghrir – Boghrir – Pannenkoekjes
Marokkaanse pannenkoekjes (baghrir), ze waren weer lekker vooral met een vleugje honing erop.. Ik gebruik het volgende voor ongeveer 10 a 11 stuks voor het formaat van de foto's die ik heb geplaats. Mocht je dus meer willen maken dan moet je uiteraard het dubbelen nemen.
Read moreMarokkaans brood
Heerlijk brood, lekker zacht. Vooral lekker bij traditionele Marokkaanse TAJIN gerechten
Read moreZelfgemaakte gekookte kippenworst
Dit is een kippenworst die je zelf heel geSimpel kunt maken. Gewoon een kwestie van alle ingredi?«nten met elkaar vermalen, inrollen in plasticfolie en in de oven koken au bain marie (in een bak water).
Read moreGriesmeelghoriba
Er bestaan ghoriba's in heel veel smaken: met amandelen, met sesam, met chocolade......noem maar op. Dit is de eenvoudige versie maar daarom zeker niet minder lekker.....integendeel zelfs.....
Read more