Ik heb vandaag een paar cakejes gebakken en ik heb donuts gemaakt. Deze donuts waren heel lekker en zacht. Dit recept is van Dina. Ik heb het recept wel een beetje aangepast :)De donuts krijg je rond middel van een klein beker te gebruiken en een kleine dopje.
Marokkaanse pannenkoekjes (baghrir), ze waren weer lekker vooral met een vleugje honing erop.. Ik gebruik het volgende voor ongeveer 10 a 11 stuks voor het formaat van de foto's die ik heb geplaats. Mocht je dus meer willen maken dan moet je uiteraard het dubbelen nemen.
Lakrachel, Deze broodjes zijn super zacht, lekker geurig. Ze zijn niet makkelijk te maken, maar oefening baart kunst. Als je veel hebt gemaakt, kan je ze zodra ze zijn afgekoeld in vriezen.
Een donut is een zoet, gefrituurd broodje met een gat in het midden. Het kan worden gevuld met een beetje jam, chocolade of iets anders, bedekt met een laagje glazuur of bestrooid met poedersuiker. Lekker bij een kopje thee...