Loader

Recipes from Ingredient: Gist

Pizza pollo

Pizza pollo

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Kip is het belangrijkste ingrediënt van deze pizza, samen met tomatensaus en kaas. Liefst veel kaas. Daarom gaat er naast mozzarella ook een extra geraspte kaas bij. 

Read more
Mini-pizzaatjes

Mini-pizzaatjes

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Read more
Kaneelbroodjes

Kaneelbroodjes

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Ik weet nog goed dat deze broodjes een van de eerste baksels waren die ik uitprobeerde. Gezien bij de "recepten van Kitchenprinces". Niet wetende dat gistdeeg erg bewerkelijk is, ging ik aan de gang en had meteen het recept maar even verdubbeld. Resultaat? Baksteenbroodjes waar je een raam mee in ...

Read more
Krichlat gevuld met chocolade

Krichlat gevuld met chocolade

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Dit recept heb ik van de beroemde Marokkaanse kokkin Choumicha. Weet niet meer of ik het van tv heb opgeschreven of ergens heb gelezen, maar weet wel dat ze heerlijk zijn!

Read more
Vanillekrullen

Vanillekrullen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Deze broodjes zijn heerlijk door de vulling met vanille. Ik heb bereidingsfoto's gemaakt voor het vouwen van de broodjes in deze vorm.

Read more
Chebbakia - Chebakia

Chebbakia

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Serveertips: Je kunt door de ingrediënten ook gemalen amandelen mengen en kneden.. Verder moet je de honing niet te heet verwarmen, hierdoor kan je taaie chebbakia’s krijgen en dat is niet lekker.. Een heerlijk gerecht, vooral in de Ramadan

Read more
Tips voor een perfect gistdeeg - voor brood

Tips voor een perfect gistdeeg – voor brood

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Het maken van brooddeeg (zowel voor gewoon brood als kleine broodjes, hartig of zoet) vereist enige oefening. Hoe vaker je het maakt, hoe beter het lukt. Met de volgende tips gaat het hopelijk wat beter!

Read more
Zachte broodjes met een vulling van gehakt

Zachte broodjes met een vulling van gehakt

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Read more
Chebbakia

Chebbakia

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Chebakia is een Marokkaanse zoete lekkernij, die veelal tijdens de islamitische maand ramadan wordt gegeten. Het bestaat uit verschillende reepjes deeg, van langwerpig tot gevlochten. Het deeg wordt gefrituurd en daarna in een bak met honing gelegd.

Read more
Rgaif - Gebakken lemsemmen a la Iman

Rgaif – Gebakken lemsemmen a la Iman

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Rghaif/gebakken lemsemen met honing en amandelen

Read more