Loader

Recipes from Ingredient: gemberpoeder

Zoetzure kip

Zoetzure kip

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Lekker, makkelijk en snel

Read more
Tajine van lamsvlees met pruimen en amandelen

Tajine van lamsvlees met pruimen en amandelen

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Tajine van lamsvlees met pruimen en amandelen, Heerlijk recept van mijn schoonmoeder, heel gemakkelijk om te maken en het ziet er heel feestelijk uit op tafel

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Couscous met uien-rozijnensaus

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Vegetarisch couscousgerecht met uien-rozijnensaus voor 2 of 3 personen.

Read more
Ras el hanout

Ras el hanout

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Een ongeëvenaard heerlijk Marokkaans kruidenmengsel.Maak het zelf!

Read more
Marokkaanse kippensoep

Marokkaanse kippensoep

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Read more
Kip-ui pasteitjes

Kip-ui pasteitjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Knapperige Marokkaanse kippasteitjes

Read more
Harira - Marokkaanse soep

Harira – Marokkaanse soep

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Voor Marokkanen geen ramadan zonder harira! De soep bevat allerlei belangrijke stoffen die nodig zijn voor je lichaam na een dag vasten. Buiten de ramadan kun je de soep uiteraard ook eten hoor, lekker met een hapje erbij of voor de lunch. Als voorgerecht kan ook, maar de soep is ...

Read more
Kiptajine met ui en komijn

Kiptajine met ui en komijn

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Kiptajine met ui en komijn, Olie verhitten in een pan kip met een handvol uien, de ontvelde in stukjes gesneden tomaat gember, kurkuma, zout en peper en vermeng dit goed door elkaar.

Read more
Vlees met gedroogde pruimen en amandelen

Vlees met gedroogde pruimen en amandelen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Traditioneel Marokkaans recept wat ook veel op feesten word geserveerd!

Read more
Harira - tomatensoep

Harira – tomatensoep

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Harira is de meest bekende soep in Marokko. Tijdens de vastenperiode (de ramadan) eet men deze soep elke dag. De linzen horen erin, maar de kikkererwten zijn naar keuze. De soep kan ook met rundvlees worden gemaakt, pas de kooktijd dan aan (circa 3 uur).

Read more