Recipes from Ingredient: Fruit
Dadel Koekjes
Meng voor het deeg de bloem, boter, suiker, ei en mazhar tot een zacht en soepel deeg en laat in de koelkast rusten.
Read moreFlan Pudding
Verwarm de melk in een pannetje. Houd ongeveer 300 ml koude melk om hierin de 2 zakjes flan poeder in te mengen. Voeg in het pannetje melk de suiker aan toe en roer dit tot het opgelost is.
Read moreRijst- en tonijnsalade
Begin met het koken van het rijst, als het klaar is laat je de rijst goed afkoelen voordat je begint met het bereiden van de salade.
Read moreMini visbestilla’s
Deze heerlijke filodeegtaartjes zijn gevuld met een mengsel van vis, garnalen, groenten en mihoen. Ik heb hier zoveel verzoeken voor gehad, nu is het er eindelijk van gekomen. Ik had het zo lang uitgesteld,omdat ik het juiste filodeeg niet kon vinden. Ik kocht altijd die in een gele kartonnen verpakking ...
Read moreMfouar – Marokkaans gestoomd vlees
Ik geef toe dat het een beetje vreemd klinkt als je het niet kent: "gestoomd vlees". Ik had ook zo mijn angsten toen ik het voor de eerste keer maakte. Zou het wel gaar worden? Zou het niet taai en hard zijn? En zit er wel smaak aan?
Read moreCitroen Mango slices
Citroen Mango slices, een laagje koek met daarover een stevige laag citroen. Dit recept komt uit Amerika. Is een heerlijk exotisch gebakje.
Read moreGriesmeel cake met vanille yoghurt en ananas.
Griesmeel cake met vanille yoghurt en ananas
Read moreFeqqas met gekonfijte fruit
Feqqas met gekonfijte fruit, Begin eerst met het klutsen van de eieren samen met de suiker, voeg dan de gesmolten boter, het bakpoeder en de in stukjes gesneden gekonfijt fruit toe. Voeg geleidelijk de bloem.
Read more