Loader

Recipes from Ingredient: Eieren

Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.

Kruidendonuts

Kruidendonuts

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Donuts met oregano, tijm (italiaanse kruiden).

Read more
Drie in de pan - met rozijntjes

Drie in de pan – met rozijntjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.9 / 5)

Lekkere minipannekoekjes met rozijntjes en bruine basterdsuiker. Lekker voor bij het ontbijt of voor kinderen!

Read more
Appelkaneelrolletjes

Appelkaneelrolletjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Lekkere appel-kaneelrolletjes, lijken op appelflappen maar dan een ander vormpje!

Read more
Abrikozencake

Abrikozencake

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Een heerlijke cake met een lekker zoet glazuur!

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Tortilla (marokkaanse aardappelpannekoek)

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Read more
Cocosballetjes met confiture

Cocosballetjes met confiture

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Koekjes voor het Suikerfeest, maar ook voor gewoon er tussendoor, mmmmmmmm

Read more
Pindamaantjes

Pindamaantjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

het zijn dus die bruine op de foto.

Read more
Roerbakmie met garnalen

Roerbakmie met garnalen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Read more
Briouats met kefta

Briouats met kefta

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Lekkere knapperige briouats met een gehakt-ei-vulling

Read more
Hazelnootmaantjes

Hazelnootmaantjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

zelf verzonnen koekjes :):):):):):)

Read more