Loader

Recipes from Ingredient: Eieren

Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.

Gehakt met Aardappelpuree

Gehakt met Aardappelpuree

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Lekker als avondeten

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Aspergequiche

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Aspergequiche

Read more
Honingcake

Honingcake

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

heerlijke honingcake..

Read more
Turks gebak

Turks gebak

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Lekkere Turkse gebak met siroop erop.

Read more
Tunesie tajine

Tunesie tajine

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

TUNESIE TAJINE

Read more
Zoute sesamringen

Zoute sesamringen

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Deze koekjes zijn knapperig en lekker vers..Mijn man is echt gek op deze koekjes :D

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Marokkaanse rijstsalade

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Read more
Mijn gehaktbastilla

Mijn gehaktbastilla

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Het klinkt veel werk maar als je het in stappen doet (bijv. verschillende tijden op n dag zoals ikzelf) valt het reuze mee. Persoonlijk vindt ik het resultaat de moeite waard. Laat het me weten of jullie t hebben geprobeerd. Vergeleken met de kipversie is dit een makkie.

Read more
Gehaktflappen

Gehaktflappen

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Bladerdeeg met gehakt, groenten en feta

Read more
Maantjes koekjes

Maantjes koekjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Maantjes Koekjes met ?¨poedersuiker

Read more