Recipes from Ingredient: Eieren
Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.
Monchou bladerdeegjes
lekkere MonChou bladerdeegjes lekker luchtig en je kan er niet genoeg van krijgen lekker hapje voor bij de iftar en andere gelegenheden
Read moreChoco-smida marmercake
een heerlijke cake gemaakt van smida en bloem met lekker veel cacao
Read moreBeschuitcake
Een heerlijke cake met walnoten dat gemakkelijk te maken is en binnen een halfuur op tafel ligt!
Read moreArretjescake
Arretjescake (in Limburg pletskeskoek) is een koude cake die in traditioneel in verschillende Nederlandse streken gegeten wordt. De naam is afkomstig van het (strip)figuurtje Arretje Nof dat als reclame gebruikt werd voor het botermerk van de Nederlandsche Oliefabrieken (NOF) Calvé-Delft.
Read moreAssia’s koekjes
Deze koekjes zijn super lekker, het is heel erg makkelijk te maken en pakt heel weinig tijd, dus als ik jou was zou ik die meteen gaan maken. smakkelijk eten!
Read moreZelfgemaakte gekookte kippenworst
Dit is een kippenworst die je zelf heel geSimpel kunt maken. Gewoon een kwestie van alle ingredi?«nten met elkaar vermalen, inrollen in plasticfolie en in de oven koken au bain marie (in een bak water).
Read more