Loader

Recipes from Ingredient: Eieren

Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.

 Donuts

Donuts

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

 Ik heb vandaag een paar cakejes gebakken en ik heb donuts gemaakt. Deze donuts waren heel lekker en zacht. Dit recept is van Dina.  Ik heb het recept wel een beetje aangepast :)De donuts krijg je rond middel van een klein beker te gebruiken en een kleine dopje.

Read more
Pizzaroosjes

Pizzaroosjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

PizzaRoosjes, zie afbeeldingen voor de bereiding.

Read more
Zachte broodjes met vulling

Zachte broodjes met vulling

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Lekker om mee te nemen voor op bezoek met de ramadan.

Read more
Perziktaart met amandelen

Perziktaart met amandelen

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (1 / 5)

Read more
Spaghetti-tortilla (pizza)

Spaghetti-tortilla (pizza)

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Super lekker voor jong en oud ! Hiermee kan in mijn kids altijd aan het eten krijgen !

Read more
Tiramisu met aardbeien

Tiramisu met aardbeien

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Read more
Witte chocolade kwarktaart

Witte chocolade kwarktaart

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Read more
Maakouda

Maakouda

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Afbeelding is niet van mij! ik zal dit binnen kort weer maken en mijn eigen foto toevoegen. Lekker bij ramadan of tussen de middag met een frisse salade

Read more
Artisjokkenpie

Artisjokkenpie

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Vegetarische, hartige pie

Read more
Bestilla - Bastilla - Pastilla met Kip

Bestilla – Bastilla – Pastilla met Kip ala moi

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende vullingen kan hebben. Het is een soort hartige taart. De meest voorkomende vullingen zijn die van duif of kip met amandelen, en die met vis en zeevruchten. De pastilla wordt na het vullen afgebakken in ...

Read more