Recipes from Ingredient: Eidooier
De eierdooier, dooier of het eigeel is het gele gedeelte van de binnenkant van een ei. Het primaire doel van de dooier is het dienen als voedselreserve voor een zich ontwikkelend embryo.
Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij
Spekkoek (id: Spekuk of Lapis Legit) is een Indische cake- of koekachtige lekkernij die tijdens de koloniale tijd in Nederlands-Indië is ontstaan. Het recept is waarschijnlijk afgeleid van een vergelijkbare type cake van Duitse oorsprong, namelijk de Baumkuchen, maar aangepast met in Nederlands-Indië beschikbare ingrediënten.
Read moreApfelstrudel met bladerdeeg
Een originele apfelstrudel maak je niet met bladerdeeg, maar deze versie is zeker niet minder lekker dan de originele. Hij is ook snel klaar en je hebt weinig ingrediënten nodig.
Read moreTips voor een perfect gistdeeg – voor brood
Het maken van brooddeeg (zowel voor gewoon brood als kleine broodjes, hartig of zoet) vereist enige oefening. Hoe vaker je het maakt, hoe beter het lukt. Met de volgende tips gaat het hopelijk wat beter!
Read moreKersentaart
iik heb deze recept van internet meschien willen jullie een kersentaart erbijdie heb ik dus erbij gzocht
Read more