Recipes from Ingredient: Dille
Dille is een plant uit de schermbloemenfamilie. Uit dezelfde plantenfamilie komen venkel en kervel. Dille heeft fijne, naaldachtige bladeren. Het is een kruid met een heel verfijnde smaak. Het is de enige soort in het geslacht Anethum.
Pangasiusfilet met aardappelsalade van rucola
Pangasiusfilet met aardappelsalade van rucola
Read moreKaas-zalmcake
Lekker bij de thee als hartelijke hap od als hoofdgerecht bij een frisse salade
Read moreHeerlijke aardappeltjes uit de oven
keilekkeeeeeeeerrr ze zijn net als bij la place van de V&D
Read moreMarokkaanse tomaten paprika salade
Marokkaanse Tomatensalade voor 4 personen, Lekker bij couscous en lamsvlees of kip. Doe er tonijnstukken doorheen ( uit blik met olie )
Read moreTurkse pizza – Lahmacun
Lahmacun, in Nederland ook bekend als Turkse Pizza, is een traditioneel oosters gerecht. Het heeft een typisch pikante smaak. Het is gemaakt van deeg dat belegd is met een mengsel van pikant gekruid gehakt, ui, verse tomaten, pikante pepers, en peterselie. Dit wordt vaak bereid in een oven. Het kan ...
Read more