Loader

Recipes from Ingredient: Crème fraîche

Crème fraîche (Frans voor verse room) is aangezuurde room, met 35% melkvet of meer, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren gebruikt men melkzuurbacteriën en laat men het ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20°C rusten.

Witte chocolade - Pistachecake

Witte chocolade – Pistachecake

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

overheerlijke cake

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Mozzarella quiche

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

tomaten-basilicum-mozzarellaquiche

Read more

Enchiladas

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Kip met veeeeeel kaas!

Read more
Raffaello bonbons

Raffaello bonbons

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Deze Raffaello bonbons zijn populaire, overheerlijk en ze zien er ook nog eens heel leuk uit. Ze worden gemaakt van kokos en hazelnoten (of amandelen).

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Gevulde bladerdeeg

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Read more
Mosselen met mosterdmayonaise

Mosselen met mosterdmayonaise

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Franse specialiteit,

Read more
Creme fraise cake

Creme fraise cake

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Dit is een van mijn favoriete cakes recept heb ik van een nichtje van mij

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Heerlijke champignonnesoep

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Een heerlijk maaltijdsoepje, klaar in 20 minuten!

Read more
Pompoensoep

Pompoensoep

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Read more
Kruimelkoek

Kruimelkoek

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Read more