Recipes from Ingredient: Crème fraîche
Crème fraîche (Frans voor verse room) is aangezuurde room, met 35% melkvet of meer, gemaakt van koemelk of geitenmelk. Voor het aanzuren gebruikt men melkzuurbacteriën en laat men het ongeveer 12 uur bij een temperatuur van 20°C rusten.
Miniquiches met kip en feta
Deze quiches zijn zo lekker, ik maak ze elk jaar met de ramadan. Je kunt ze ook koud eten, dan zijn ze ook heerlijk. Het recept heb ik van mijn virtuele vriendin Zahira, we kennen elkaar al jaren via het forum waar we ooit begonnen met het plaatsen van recepten.
Read moreTurks gebakje
Je hebt nodig, voor de bak die ik heb gebruikt (grootte van een doorsnee lasagneschaal):
Read moreKerrie-kersen taart(hartig!)
let op!! Dit is een hoofdgerecht, het vult heel erg. De samenstelling klinkt vreemd, maar het is echt heel erg lekker! sorry, geen foto
Read moreFeta in bladerdeeg of in filodeeg
links ligt de kaascake 1 van mijn andere recepten, in het midden ligt gehakt in filodeeg en rechts de feta in filodeeg=)
Read more