Loader

Recipes from Ingredient: Citroen

De citroen is een gele citrusvrucht met een zure smaak die veroorzaakt wordt door het aanwezige citroenzuur dat ook in veel andere citrusvruchten voorkomt. Citroen is een familie van de sinaasappel. Er zijn zo'n 12 soorten citrusvruchten, maar door kruisingen is dit aantal inmiddels sterk gegroeid.

Tchekchouka

Tchekchouka

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Tchekchouka, De tomaten ontvellen, halveren en van pitjes ontdoen. Het vruchtvlees in stukjes snijden. De olie in een ruime pan verwarmen en de tomaten toevoegen.

Read more
Garnale kroketjes

Garnale kroketjes

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Garnale kroketjes, heerlijk met een salade en frietjes.. Verhit de boter, roer de bloem erdoor en bak deze op zacht vuur ± 3 min

Read more
Vis tajine in de oven

Vis tajine in de oven

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Vis tajine in de oven, doe de dorado's in een bak en snij er 3 sneetjes in zodat de kruiden er goed in trekken.

Read more
Vis tajine

Vis tajine

forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Vis Tajine, Je doet die visjes in een bak en doet er de koriander, knoflook, saffraan, paprikapoeder, komijn, zout, peper en een theelepel azijn erbij. Dit goed mengen en apart zetten...

Read more
Paella met kip en garnalen

Paella met kip en garnalen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Paella met kip en garnalen, Lekker met een gemengde salade met tomaat en olijven. bak mosselen en andere zeevruchten die je lekker vind mee

Read more
Tagliatelle met kip en champignon roomsaus

Tagliatelle met kip en champignon roomsaus

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Tagliatelle met kip en champignon roomsaus voor pastaliefhebbers. Tip: Met stokbrood i.p.v pasta is het ook lekker Je kan ook groene of zwarte tagiatelle gebruiken dat is ook gezonder. Eet smakelijk!!

Read more
Visbastilla - filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Visbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

De Marokkaanse keuken staat bekent om zijn pastilla´s. Dit zijn grootte rijk gevulde hartige taarten. Zowel de vis als de kippastilla worden vaak als hoofdgerecht geserveerd tijdens Marokkaanse bruiloften of andere feestelijke gelegenheden. Deze pastilla is zowel hartig als zoet van smaak, omdat er amandelen, kaneel en suiker in verwerkt ...

Read more
Couscous salade

Couscous salade

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Tip Serveer deze couscoussalade eens in bootjes van ijsbergsla of garneer de salade met olijven of doe er tonijnstukkjes doorheen

Read more
Gebakken vis

Gebakken vis

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Read more