Recipes from Ingredient: Citroen
De citroen is een gele citrusvrucht met een zure smaak die veroorzaakt wordt door het aanwezige citroenzuur dat ook in veel andere citrusvruchten voorkomt. Citroen is een familie van de sinaasappel. Er zijn zo'n 12 soorten citrusvruchten, maar door kruisingen is dit aantal inmiddels sterk gegroeid.
Gevulde Dorade uit de oven met gemarineerde mie
Een gevulde Dorade uit de oven is een super lekker visgerecht! Klinkt moeilijk om te maken maar valt best mee.. Je kan het ook in een Tajine bereiden.
Read moreIjshoorntjes
Deze ijshoorntjes zijn heerlijk als voorafje of voor een gezellig avondje. Hartstikke lekker en snel gemaakt.
Read moreRijst- en tonijnsalade
Begin met het koken van het rijst, als het klaar is laat je de rijst goed afkoelen voordat je begint met het bereiden van de salade.
Read moreMini visbestilla’s
Deze heerlijke filodeegtaartjes zijn gevuld met een mengsel van vis, garnalen, groenten en mihoen. Ik heb hier zoveel verzoeken voor gehad, nu is het er eindelijk van gekomen. Ik had het zo lang uitgesteld,omdat ik het juiste filodeeg niet kon vinden. Ik kocht altijd die in een gele kartonnen verpakking ...
Read moreAmandelkoekjes
Amandelkoekjes, In een tweede kom gemalen amandelen, geraspte citroenschil, vanille aroma en kaneel mengen; vervolgens dit mengsel beetje bij beetje door het eimengsel roeren.
Read moreIngelegde citroenen
Ingelegde citroenen, Snij elke citroen in vieren, maar niet helemaal door zodat de schijfjes nog aan één kant aan elkaar zitten.
Read moreCalamares fritos a la Romana
calamares fritos a la Romana, Frituur de calamares zorgvuldig, want de inktvis wordt taai en elastiekerig als hij te lang wordt gebakken, maar als je het goed doet, wordt de inktvis zacht en sappig.
Read moreCitroen amandelkoekjes
Citroen amandelkoekjes, staafjes niet te groot maken want ze zetten wat uit in de oven.
Read moreZeebaars in de oven
Zaterdag liepen we op de markt en besloten verse vis te kopen. 's Avonds meteen de zeebaars in de oven gedaan met wat aardappelschijfjes, wortel, paprika en olijven. In geen tijden heb ik zo'n lekkere vis gegeten! En veel werk is het niet, de oven doet het meeste voor je ...
Read more