Loader

Recipes from Ingredient: Cheddar

Cheddar is een gele tot oranje-gele, wat pittig smakende van koemelk gemaakte harde kaas die oorspronkelijk alleen gemaakt werd in Cheddar, een dorp in het Engelse Somerset. Tegenwoordig wordt Cheddar gemaakt in het Verenigd Koninkrijk, de Ierse Republiek, Canada, de Verenigde Staten, Australië, Nieuw-Zeeland en Zweden. Meestal gaat het daarbij om massaproductie en de kwaliteit en smaak varieert sterk. De pittige smaak ontstaat door het rijpingsproces, dat bij ambachtelijk vervaardige kaas wel twee jaar kan duren. De typische oranje kleur ontstaat door toevoeging van orleaan.

Hamburgers

Hamburgers

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Read more
Zelfgemaakte kentuckyburgers

Zelfgemaakte kentuckyburgers

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Heerlijke zelfgemaakte kentuckyburgers, lekker voor bij de lunch, of als extra gerecht.

Read more
Variatie in je tosties

Variatie in je tosties

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (2.8 / 5)

dit is niet mijn foto

Read more