Recipes from Ingredient: Champignons
Een champignon van de soorten Agaricus bisporus en Agaricus bitorquis is een eetbare paddenstoel die in Nederland sinds de jaren 70 van de twintigste eeuw volledig is ingeburgerd. Champignons worden in Nederland bijna volledig in champignoncellen gekweekt op een speciaal samengestelde voedingsbodem van onder andere paardenmest en dekaarde. De teelt in Nederland vindt voornamelijk plaats in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Vroeger werden champignons geteeld in de fluweelgrotten in Valkenburg en in de St. Pietersberg bij Maastricht.
Rijst met kip en groenten in satésaus
Ingredienten voor 5 personen: TIP: je kan natuurlijk ook andere groentes nemen zoals broccoli, aubergineblokjes, prei of taugé. Wat je zelf het lekkerst vindt!! Eet smakelijk!!!!!!
Read moreQuiche
Een quiche is een hartige open taart, meestal gemaakt met een zanddeegbodem van meel, water en boter. De vulling bestaat uit een luchtig opgeklopte mix van eieren en room. Hier worden dan vervolgens nog groenten, vlees of vis en meestal ook kaas aan toegevoegd. Quiche wordt meestal warm, maar ook ...
Read moreGevulde afbakpistoletjes
Snel en makkelijk (wat jullie van mij gewend zijn, ik ben geen keukenprinses).
Read more