Loader

Recipes from Ingredient: Boter

Boter is de gekarnde room van melk. Men spreekt ook wel van roomboter, wat een pleonasme is, aangezien boter altijd van room gemaakt wordt. De productnaam boter is beschermd en moet ten minste 82% melkvet bevatten. Daarom wordt bijvoorbeeld het Engelse peanut butter niet vertaald als pindaboter, maar als pindakaas. Margarine is dus anders dan boter, ook al wordt het in dagelijks spraakgebruik ten onrechte soms zo genoemd.

Mhensha met kip

Mhensha met kip

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.4 / 5)

Kleine mhensha gemaakt van deeg die je ook met elmefrok gebruikt, en gevuld met groenten en kip.

Read more
Fekkas met chocolade

Fekkas met chocolade

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

een variant op de gewone fekkas

Read more
Ghoriba's met amandelen

Ghoriba’s met amandelen

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

Read more
Harcha

Harcha

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Read more
Bachkito

Bachkito

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Read more
Bestilla met kip

Bestilla met kip

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Read more
Briouats met amandelen

Briouats met amandelen

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Read more
Marokkaans filotaartje (tonijn en ei)

Marokkaans filotaartje (tonijn en ei)

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Een knapperig Marokkaans voorafje

Read more
Bananencake

Bananencake

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Bananencake, het mengsel in een ingevet bakblik gieten en bakken op 180° gedurende 1 uur.

Read more
Amandelcake

Amandelcake

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

Amandelcake, Een cake die altijd lukt en erg mooi presenteert.

Read more