Loader

Recipes from Ingredient: Boter

Boter is de gekarnde room van melk. Men spreekt ook wel van roomboter, wat een pleonasme is, aangezien boter altijd van room gemaakt wordt. De productnaam boter is beschermd en moet ten minste 82% melkvet bevatten. Daarom wordt bijvoorbeeld het Engelse peanut butter niet vertaald als pindaboter, maar als pindakaas. Margarine is dus anders dan boter, ook al wordt het in dagelijks spraakgebruik ten onrechte soms zo genoemd.

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Witte bonen met rundvlees

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Read more
Macaroni salade

Marokkaanse baklava

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

De Marokkaanse versie van Baklava. De echte foto komt nog.

Read more
Donutkoekjes

Donutkoekjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

lekkere koekjes. recept is van Dina34, maar qua uiterlijk heb ik er een eigen draai aangegeven

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Zandkoekjes versierd met chocolade en walnoten

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (2.2 / 5)

Op verzoek van Nuray, helaas zonder foto

Read more
Choco-caramelkoekjes

Choco-caramelkoekjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Read more
Chocoladekrakelingen

Chocoladekrakelingen

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

lekkere en makkelijke koekjes (sorry voor de kleine foto, op de een of andere manier wil het de groetre versie niet pakken

Read more
Dadels - Cocos koekjes

Dadels – Cocos koekjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Lekkere dadelkokos koek in ka3b laghzal deeg

Read more
Maizenahartjes met chocolade

Maizenahartjes met chocolade

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Read more
Abrikozenkoekjes

Abrikozenkoekjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Lekker, makkelijk en snel

Read more
Pindakoekjes met sesam

Pindakoekjes met sesam

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Read more