Loader

Recipes from Ingredient: Boter

Boter is de gekarnde room van melk. Men spreekt ook wel van roomboter, wat een pleonasme is, aangezien boter altijd van room gemaakt wordt. De productnaam boter is beschermd en moet ten minste 82% melkvet bevatten. Daarom wordt bijvoorbeeld het Engelse peanut butter niet vertaald als pindaboter, maar als pindakaas. Margarine is dus anders dan boter, ook al wordt het in dagelijks spraakgebruik ten onrechte soms zo genoemd.

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Gribia

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

lekker makkelijk

Read more
Brownie

Brownie

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

deze brownie is echt met superveel choco en hij is nog lekker vochtig

Read more
Appelcakejes

Appelcakejes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

Superlekkere cakejes!!

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Dadel en walnoten cake!!!

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

DEZE CAKE IS ECHT LEKKER, MAAR JA DAT IS MIJN MENING HAHAH!!

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Kaneel croissantjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Quiche met witlof, prei, gorgonzola

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Quiche met witlof, prei, gorgonzola

Read more
Kiplevertjes met witte druiven

Kiplevertjes met witte druiven

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

een zoet zuur gerecht

Read more
Amandelcake

Amandelcake

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Heerlijke cake!

Read more
Abrikozencakejes

Abrikozencakejes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Read more
Vismhancha

Kleine vismhancha

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Mhansha, in dit geval vismhancha is een in een spiraal gevulde filodeeg, die je kunt vullen met wat je maar lekker vindt. In dit recept wordt het gevuld met vis o.a. kabeljauwfilet, roze garnalen, garnalen, Surimi en inktvis.

Read more