Loader

Recipes from Ingredient: Boter

Boter is de gekarnde room van melk. Men spreekt ook wel van roomboter, wat een pleonasme is, aangezien boter altijd van room gemaakt wordt. De productnaam boter is beschermd en moet ten minste 82% melkvet bevatten. Daarom wordt bijvoorbeeld het Engelse peanut butter niet vertaald als pindaboter, maar als pindakaas. Margarine is dus anders dan boter, ook al wordt het in dagelijks spraakgebruik ten onrechte soms zo genoemd.

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Tulband cake

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

een heerlijke cake!!!

Read more
Citroen frosting

Citroen frosting

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Frosting is voor op cupcakes/muffins of voor tussen een laagjescake of er bovenop te doen

Read more
Variatie in je tosties

Variatie in je tosties

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (2.8 / 5)

dit is niet mijn foto

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Indonesische kip met rijst

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Heerlijke Indonesische kip! Dit gerecht zal gegarandeerd niet tegenvallen!!

Read more
Chocoladedroom

Chocoladedroom

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

hmmmmmm erg lekker en heel makkelijk

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Amerikaanse hoeveelheden

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Voor als je niet weet hoeveel gram 1 cup..

Read more
Elandhoefjes

Elandhoefjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

heerlijke koekjes.

Read more
Kersengebak

Kersengebak

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Dit smaakt zoooo lekker.

Read more
Toffeerepen

Toffeerepen

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

heerlijke toffeerepen..Het smaakt echt naar toffeerepen..;)

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Pistache noot koekjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Pistache noot koekjes, binnen ene half uuur klaar!

Read more