Recipes from Ingredient: Bloem
Bloem is een fijngemalen meel van granen, waaruit de buitenste schilletjes, de zemelen en de kiemen van het graan verwijderd zijn.
Gevulde schelphoorn
Deze koekjes zien er zeer feestelijk en vooral aantrekkelijk uit! Zeker de moeite waard om ze een keer te maken..
Read moreVier soorten koekjes uit 1 deeg
Dit is echt handig, met 1 deeg maak je 4 soorten koekjes, die allemaal anders smaken en er anders uitzien. Zo heb je heel makkelijk een bord vol koekjes, zonder steeds een ander deeg te maken. Je kunt hiermee ook zelf wat experimenteren om andere soorten koekjes te maken.
Read moreMarokkaans brood
Marokkaans brood, lekker zacht. Het is onmisbaar in de Marokkaanse keuken. Vooral lekker bij traditionele Marokkaanse gerechten zoals Tajine en marmita.
Read moreAmerican pancakes
Deze pannenkoekjes zijn supersimpel en heel snel gemaakt. Je kunt ze bij het ontbijt eten of tussendoor, wanneer jij wilt. Ik gebruik het recept van Nigella Lawson en dat werkt perfect. Je kunt er nog blauwe bessen doorheen doen of rozijnen, maar naturel zijn ze ook lekker. Met stroop bijvoorbeeld ...
Read more