Loader

Recipes from Ingredient: Bloem

Bloem is een fijngemalen meel van granen, waaruit de buitenste schilletjes, de zemelen en de kiemen van het graan verwijderd zijn.

Dadel koekjes

Dadel koekjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Read more
Gevulde schelphoorn

Gevulde schelphoorn

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Deze koekjes zien er zeer feestelijk en vooral aantrekkelijk uit! Zeker de moeite waard om ze een keer te maken..

Read more
Vier soorten koekjes uit 1 deeg

Vier soorten koekjes uit 1 deeg

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

Dit is echt handig, met 1 deeg maak je 4 soorten koekjes, die allemaal anders smaken en er anders uitzien. Zo heb je heel makkelijk een bord vol koekjes, zonder steeds een ander deeg te maken. Je kunt hiermee ook zelf wat experimenteren om andere soorten koekjes te maken. 

Read more
Choco-vierkantjes

Choco-vierkantjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Read more
Marokkaans brood

Marokkaans brood

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

Marokkaans brood, lekker zacht. Het is onmisbaar in de Marokkaanse keuken. Vooral lekker bij traditionele Marokkaanse gerechten zoals Tajine en marmita.

Read more
Verschillende Marokkaanse koekjes

Verschillende Marokkaanse koekjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Read more
Mini batbot gevuld met groenten en tonijn

Mini batbot gevuld met groenten en tonijn

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Read more
Sinaasappel bavaroise vlaai

Sinaasappel bavaroise vlaai

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Read more
Bountycakejes

Bountycakejes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Deze mooie cakejes zijn niet moeilijk om te maken en smaken heerlijk!

Read more
American pancakes

American pancakes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Deze pannenkoekjes zijn supersimpel en heel snel gemaakt. Je kunt ze bij het ontbijt eten of tussendoor, wanneer jij wilt. Ik gebruik het recept van Nigella Lawson en dat werkt perfect. Je kunt er nog blauwe bessen doorheen doen of rozijnen, maar naturel zijn ze ook lekker. Met stroop bijvoorbeeld ...

Read more