Recipes from Ingredient: Bloem
Bloem is een fijngemalen meel van granen, waaruit de buitenste schilletjes, de zemelen en de kiemen van het graan verwijderd zijn.
Turkse cake – IRMIK Tatlis
Ik hou van deze taart, want het is zacht, licht en geurig. Ik heb het recept hier op Tajine.nl geplaatst, dus ik hoop dat jullie hem de moeite waard vinden om uit te proberen.
Read moreBijenkorf brood
Heerlijke Bijenkorf brood, Je doet de bloem in een grote kom maak een kuiltje in het midden dan voeg je alle ingrediënten toe en kneden tot je een soepel deeg krijgt die een beetje plakkerig is, laat het deeg rijzen tot hij verdubbeld is.
Read moreSfenj – Marokkaanse donuts
Sfenj / donuts, Doe in een schaal de gezeefde bloem en voeg er suiker, zout, vanille suiker, ei en gist aan toe, ( de gist moet je eerst oplossen in een beetje lauw water) men alles goed door elkaar, terwijl je er lauw water aan toevoegt tot de deeg gelijkmatig ...
Read more