Recipes from Ingredient: Bladerdeeg
Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s
Makkelijker kan het bijna niet met deze mini halal worstenbroodjes. Je hebt ze zo gemaakt en het zijn fijne kleine hapjes om op tafel te zetten.
Read moreSpinazietaart met kip en Turkse kaas
De spinazietaart, ik heb er wel wat wijzigingen in aangebracht, heb namelijk wat kip toegevoegd en de feta vervangen door Turkse witte kaas (die is wat milder van smaak). Ook heb ik in plaats van munt oregano gebruikt en ik had wel mozzarella gekocht, vergeet ik het erin te doen ...
Read moreIjshoorntjes
Deze ijshoorntjes zijn heerlijk als voorafje of voor een gezellig avondje. Hartstikke lekker en snel gemaakt.
Read moreGehaktbrood (met of zonder ei)
Gehaktbrood (met of zonder ei), Origineel gehaktbrood wordt heel anders gemaakt met ander deeg etc, maar ik vond dit wel een makkelijke en lekkere variatie. Of je er eieren bij doet is naar gelang je eigen smaak. Wat hoeveel hoeveelheden betreft, excuses dames, ik werk heel erg uit de losse ...
Read moreLekkere maar simpele puddingbroodjes
Lekkere maar simpele puddingbroodjes, Maak de pudding aan zoals aangegeven op het pakje pudding zelf, dit doe je met melk, heel simpel zoals op de verpakking staat en zet het in de koelkast.
Read moreAardbeien-plaattaart
Aardbeien-plaattaart, je kan hierbij je fantasie gebruiken: maak een appelvorm en beleg met partjes appel, maak een ronde vorm en beleg met schijfjes banaan, maak een perzikvorm en beleg met schijfjes perzik enz. Je kan ook minigebakjes ervan maken. Maak dan van elke vel bladerdeeg een aardbei en beleg deze ...
Read moreApfelstrudel met bladerdeeg
Een originele apfelstrudel maak je niet met bladerdeeg, maar deze versie is zeker niet minder lekker dan de originele. Hij is ook snel klaar en je hebt weinig ingrediënten nodig.
Read more