Recipes from Ingredient: Banaan
Een banaan is een langwerpige, licht gebogen vrucht, die afkomstig is van de bananenplant. In Suriname spreekt men van bacove als het om de vrucht gaat die rechtstreeks uit de schil gegeten kan worden en van banaan als het om groene bakbananen gaat. In Indische gerechten wordt de banaan meestal pisang genoemd, dit is het Maleisische woord voor de vrucht.
Banoffee Taartjes – taartjes met banaan en karamel
Banoffeetaartjes / Banoffeetaart stond al heel lang op mijn lijstje om eens te maken en toen ik het boek van Linda Lomelino ontving dacht ik ook meteen aan dat recept om uit te proberen. En dat heb ik ook gedaan, al heb er niet 1 grote taart van gemaakt, maar ...
Read moreBanaan-amandelshake
Banaan-amandelshake, alles mengen... makkelijk en net ff anders door die amandelen. Ook lekker met avocado.
Read moreSuperfood mulberry pancakes
Moerbei (mulberry) is een vrucht die in China al vele eeuwen gebruikt wordt als medicijn. Regelmatig gebruik van moerbeien (mulberries) voegt belangrijke voedingswaarden toe aan het lichaam en versterkt de algemene gezondheid.
Read moreMini bananenpannenkoekjes
Ik houd van pannenkoeken, pancakes, Marokkaanse baghrir maar ook deze kleine pannenkoekjes met een vulling vanbanaan zijn niet te versmaden....
Read moreAardbeishake!
Recept aardbei milkshake very simple! als je ff geen zin hebt ome en milkshake te gaan halen kan je het ook gewoon lekker simpel ook zelf maken.
Read more