Loader

Recipes from Ingredient: Azijn

Azijn is een levensmiddel dat ontstaat wanneer gegiste producten verzuren door de juiste bacteriën. Als bijvoorbeeld bij de rijping van wijn lucht in het vat komt kan de alcohol worden omgezet in zuur en ontstaat wijnazijn. Azijn is chemisch gezien een oplossing van 4 tot 15% azijnzuur met geur- en smaakstoffen.

Wortelsalade en olijvensalade

Wortelsalade en olijvensalade

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Read more
Gamba's met charmoula in filodeeg

Gamba’s met charmoula in filodeeg

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Gamba's en kaas in een knapperig pakketje...

Read more
De van alles en nog wat lekkere salade

De van alles en nog wat lekkere salade

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

De van alles en nog wat lekkere salade, Pasta aan de kook brengen met een een scheutje olijfolie en een kwart bouillonblokje. En de pijnboompitten licht roosteren, pas ze kunnen snel aanbranden als het vuur ook maar iets te hoog staat.

Read more
Koude Marokkaanse wortelsalade

Koude Marokkaanse wortelsalade

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Koude Marokkaanse wortelsalade, maak de wortelen schoon en kook ze in water met een beetje zout gaar. Giet ze af en spoel ze met koud water en laat ze door en door koud worden in een bad met ijswaer.

Read more
Vietnamese loempia's

Vietnamese loempia’s

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Echte traditionele Vietnamese loempia's, Snij de garnalen in kleine stukjes. Zet de vermicelli in een bak met heet water en deze zacht worden en knip het in kleine stukjes van ongeveer 10- 15 cm lang.

Read more
Foe yong hai

Foe yong hai

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Foe Yong Hai, is een Chinees gerecht van ei met tomatensaus. De naam Foe young hai is een fonetische vertaling voor roerei gemengd met krab. Oorspronkelijk waren garnalen een basisingrediënt samen met lente-ui. Tegenwoordig is het recept aangepast, en kan men het vegetarisch verkrijgen of met andere vleessoorten, zoals cha ...

Read more
Voorgerecht salade

Voorgerecht salade

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Voorgerecht Salade, Kook de pasta of rijst, de aardappels en de wortels gaar, doe het allemaal in aparte bakjes.

Read more
Grieks slaatje met fetakaas

Grieks slaatje met fetakaas

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Grieks slaatje met fetakaas, Snij de tomaten in partjes. Schil éen komkommer, haal de pitten eruit en versnij de komkommer in blokjes. Schil de rode ui en snij in ringen.

Read more
Vis tajine

Vis tajine

forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Vis Tajine, Je doet die visjes in een bak en doet er de koriander, knoflook, saffraan, paprikapoeder, komijn, zout, peper en een theelepel azijn erbij. Dit goed mengen en apart zetten...

Read more
Aardappeltonijnsalade

Aardappeltonijnsalade

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Aardappeltonijn salade, Kook de aardappels met schil tot ze gaar zijn, haal ze eruit schil ze en snijd in kleine blokjes. Laat het even afkoelen snijd de ui in hele kleine blokjes, en de augurk ook.

Read more