Recipes from Ingredient: Aubergine
De aubergine wordt ook wel 'eierplant' of 'eiervrucht' genoemd. Die naam is afgeleid van het Engelse eggplant. Wilde aubergines hebben namelijk het formaat en de kleur van een kippenei. In oude termen wordt ook van 'melanzaanappel' gesproken. De aubergine is een heerlijke vrucht die tot de groenten wordt gerekend. Met deze kleurrijke vruchtgroente kan eindeloos worden gevarieerd.
Imam bayildi
bekendste aubergine recept in Turkije, de naam betekent letterlijk de Imam valt flauw waarschijnlijk omdat dit gerecht zijn stoutste verwachtingen overtreft
Read moreOpgerolde broodjes met hartige vulling
opgerold broodje gevuld met hartige vulling naar keuze, heb ze gezien op de Televisie bij Jamie Oliver. Ik noem ze zelf altijd pizzabroodjes
Read morePasta alla Norma
Pasta alla Norma, is één van de meest bekende en geliefde pastagerechten uit de Siciliaanse keuken. Heerlijke pasta met aubergine en tomaat.!!!
Read more