Loader

Recipes from Ingredient: Anijs

De anijsplant is een bloemdragende plant die behoort tot de schermbloemenfamilie. Anijs wordt gebruikt voor het aromatiseren van gerechten en kan daarnaast een medicinale werking hebben.

“Spaghetti”-Chebbakia

forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

De ramadan komt er weer bijna aan en dan slaan veel Marokkaanse vrouwen aan het bakken van Chebbakia, de traditionele honingkoekjes voor de ramadan. Deze versie maak je met een pastamachine, zodat je een leuk effect krijgt.

Read more
Chebbakia - Chebakia

Chebbakia

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Serveertips: Je kunt door de ingrediënten ook gemalen amandelen mengen en kneden.. Verder moet je de honing niet te heet verwarmen, hierdoor kan je taaie chebbakia’s krijgen en dat is niet lekker.. Een heerlijk gerecht, vooral in de Ramadan

Read more
Lakrachel

Lakrachel

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Lakrachel, Deze broodjes zijn super zacht, lekker geurig. Ze zijn niet makkelijk te maken, maar oefening baart kunst. Als je veel hebt gemaakt, kan je ze zodra ze zijn afgekoeld in vriezen.

Read more
Bliget djel zenzlan

Bliget djel zenzlan

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Read more
Elfekkas

Elfekkas

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Koekjes aan de achterkant, de bruine.

Read more
Aardappelbroodjes

Aardappelbroodjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

heerlijke geurige zachte broodjes, die in je mond smelten.

Read more
Lakrasem - krissat

Lakrasem – krissat

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Lakrachel, Deze broodjes zijn super zacht, lekker geurig. Ze zijn niet makkelijk te maken, maar oefening baart kunst. Als je veel hebt gemaakt, kan je ze zodra ze zijn afgekoeld in vriezen.

Read more
Chebbakia

Chebbakia

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Recept van MMU Traditioneel gerecht wat heerlijk bij een kop soep smaakt. (vooral in de ramadan) er zijn vele variaties mogelijk. Hier onder 1 van de recepten van sbekkia.

Read more