Recipes from Ingredient: Aardappel
De aardappel is een plant die ondergronds een energievoorraad in de vorm van zetmeel aanlegt. Het zetmeel wordt bewaard in de vorm van knollen, die eveneens aardappelen of aardappels worden genoemd. De knollen worden gevormd aan ondergrondse stengels, stolonen genoemd. In veel Europese en westerse landen is de aardappel een basisvoedingsmiddel. Net als rijst, pasta en brood is de aardappel een belangrijke bron van koolhydraten.
Marokkaanse salade
Marokkaanse salade, lekkere maaltijd salade, ideaal voor bezoek. Je kunt het een dag van tevoren maken en in de koelkast bewaren
Read moreAardappel hashoe voor je rijst
asalaam aleikum, hashoe (vulling) is ook weer zoiets wat op verschillende manieren gemaakt kan worden, maar de kruiden blijven het zelfde en 2 dingen zijn belangrijk, de uien en de rozijnen. Ik maak het wel eens met vermicelli (zal ik ook inshallah nog eens de foto en recept van sturen ...
Read moreAardappeldonuts
Aardappeldonuts, Heerlijke donuts. Ik heb dit recept een keer van een meid gekregen, volgens mij was het kookgek. Dames, ze zijn lekkerder dan de gewone donuts, die vind ik zelf niet echt lekker, maar deze....
Read moreMa3koeda – maakouda
Ma3koeda, Maakouda is snel te maken. Het kan gegeten worden als voorgerecht of bijgerecht. Wat heel handig is is dat je je de overgebleven puree hiervoor kan gebruiken. Je hoeft het alleen maar te kruiden!
Read moreTajine met kip en groenten
Tajine met kip en groenten, Met warm knapperig brood eten, je kunt er een simpele salade erbij nemen, maar ik doe zonder want je raakt snel vol van die tajine!!!
Read more