Recipes With Course: Voorgerecht
Een voorgerecht of voorafje is een deel - ook wel gang genoemd - van een maaltijd. Het voorgerecht gaat vooraf aan het hoofdgerecht. De meeste voorgerechten zijn hartig.
Visloempia’s
Verrukkelijke vis loempia's, Je wast de roze garnaaltjes en laat ze uitlekken, vervolgens snijd je de garnaaltjes door de helft. De kleintjes hoeven niet.
Read moreEcht een lekkere la harira dat elke x goed lukt!
Harira is de nationale Marokkaanse soep. Het is een gebonden, rijk gevulde soep met als belangrijkste ingrediënten: tomaten, kikkererwten, linzen en selderij.
Read moreBriwat met vis
Briwat is een gerecht uit de Marokkaanse keuken. Het is een bladerdeeggebakje, dat gevuld wordt met vlees, meestal lam, kip.
Read moreQuiche
Een quiche is een hartige open taart, meestal gemaakt met een zanddeegbodem van meel, water en boter. De vulling bestaat uit een luchtig opgeklopte mix van eieren en room. Hier worden dan vervolgens nog groenten, vlees of vis en meestal ook kaas aan toegevoegd. Quiche wordt meestal warm, maar ook ...
Read more