Recipes With Course: Voorgerecht
Een voorgerecht of voorafje is een deel - ook wel gang genoemd - van een maaltijd. Het voorgerecht gaat vooraf aan het hoofdgerecht. De meeste voorgerechten zijn hartig.
Marokkaanse gevulde minibroodjes
Dit zijn broodjes die je niet bakt in de oven, maar in een anti-aanbakpan. Als ze gebakken zijn dan vul je ze met een lekkere groenten-gehaktvulling.
Read moreAlgerijnse chorba met gehaktballetjes en kip
Een heerlijke en geurige Algerijnse goedgevulde soep....
Read moreKip rollatini
Gevulde kipfilet met Ricotta (maar kan net zo goed met Philedelphia ? ) en spinazie in de oven!
Read moreMarokkaanse Harira
Harira is de nationale Marokkaanse soep. Het is een gebonden, rijk gevulde soep met als belangrijkste ingrediënten: tomaten, kikkererwten, linzen en selderij.
Read moreMaantjes met kipgehakt
Het idee en deegrecept heb ik van Cuisine la Nima. (deegrecept ietsie aangepast)
Read more