Recipes With Course: Hoofdgerecht
Een hoofdgerecht wordt in de klassieke keuken als het belangrijkste deel van een diner gezien. Het kan als gang op een menukaart te vinden zijn. Kenmerk van een hoofdgerecht is dat er nadruk op wordt gelegd door deze uitgebreider dan de andere gangen te serveren.
Heerlijke kipbastilla!!
Iedereen is dol op mijn kipbastilla.. Wie het niet gelooft.. probeer het maar eens!!
Read moreVlees tajine met groenten
Vooral als hoofdgerecht voor visite wrdt dit vaak gemaakt. Je kan zelf variereren met de groenten waar je van houdt.
Read moreTrid – Rfisa, Lemssemmen in kipsaus
TRID - Rfisa, Lemssemmen in een kip saus, Dit is zo lekker!! Het is vooral leuk als er meerdere mensen zijn, om met zijn allen van te genieten.
Read moreTajine van lamsvlees met pruimen en amandelen
Tajine van lamsvlees met pruimen en amandelen, Heerlijk recept van mijn schoonmoeder, heel gemakkelijk om te maken en het ziet er heel feestelijk uit op tafel
Read moreCouscous met 7 groenten
Couscous met 7 groenten is een zeer populair Marokkaans gerecht. Couscous wordt gemaakt van grof gemalen gries van durumtarwe. Van hiermee gemaakt deeg worden in een draaitrommel bolletjes gevormd die net zoals houdbare pasta's worden gedroogd.
Read moreKip siniaa (kip oven schotel)
Kip siniaa (kip oven schotel), Dit is echt een heerlijke kip ovenschotel, en makkelijk te maken, als je eens geen zin hebt om echt te koken, het duurt wel eventjes voor het klaar is, maar het is niet inspannend werk wat je moet doen.
Read moreSayor lodeh
Sajoer lodeh (Indonesisch: Sayur lodeh) is een populair groentegerecht op basis van kokosmelk uit de Indonesische keuken.
Read more