Recipes With Course: Hoofdgerecht
Een hoofdgerecht wordt in de klassieke keuken als het belangrijkste deel van een diner gezien. Het kan als gang op een menukaart te vinden zijn. Kenmerk van een hoofdgerecht is dat er nadruk op wordt gelegd door deze uitgebreider dan de andere gangen te serveren.
Rijst met zoet kip en bruine bonen
lus je geen bruinen bonen dan kun je alleen sperziebonen gebruiken. Je kunt er ook een beetje chili saus bij doen, als je niet echt van pikant eten houd. je kunt ook kipfilet gebruiken inplaats van pootjes.
Read moreKerrie-kersen taart(hartig!)
let op!! Dit is een hoofdgerecht, het vult heel erg. De samenstelling klinkt vreemd, maar het is echt heel erg lekker! sorry, geen foto
Read moreBissara – baysara – erwtensoep
Er bestaat een zeer veelzeggende Marokkaanse uitdrukking die je gebruikt als een vriend in nood is: ‘Hij is zo arm dat hij alleen nog maar bissara eet’. Zoals zoveel recepten die uit armoede geboren zijn, is deze puree van gedroogde bonen smakelijk én gemakkelijk te bereiden. Dit gerecht is een ...
Read moreRijst met kip en groenten in satésaus
Ingredienten voor 5 personen: TIP: je kan natuurlijk ook andere groentes nemen zoals broccoli, aubergineblokjes, prei of taugé. Wat je zelf het lekkerst vindt!! Eet smakelijk!!!!!!
Read more