Loader

Recipes With Course: Hoofdgerecht

Een hoofdgerecht wordt in de klassieke keuken als het belangrijkste deel van een diner gezien. Het kan als gang op een menukaart te vinden zijn. Kenmerk van een hoofdgerecht is dat er nadruk op wordt gelegd door deze uitgebreider dan de andere gangen te serveren.

Fusilli met tonijn

Fusilli met tonijn

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Fusilli met tonijn is een lekker en gezond gerecht voor vier personen. De pasta is redelijk snel te maken en smaakt altijd goed.

Read more
Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Een lekkere Bloemkoolovenschotel met aardappel, kip en ananas. Is erg lekker, vooral het zoete van de ananas smaakt heerlijk bij de bloemkool en roomsaus.

Read more
Spaghetti met rode pesto

Spaghetti met rode pestosaus

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Spaghetti met rode pestosaus is een simpel en snel recept!, bereid je gewoon in je eigen keuken. Door het knoflook is de pesto natuurlijk gezond. Een ideaal gerecht voor het gezin.

Read more
Kerriesoep

Kerrie soep

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Erg populair bij ons thuis :P

Read more
Le3des - Marokkaanse linzen

Le3des – Marokkaanse linzen

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Met dit winterse weer is niets lekkerder dan een heerlijke Le3des - Marokkaanse linzen (linzenschotel). Gezond, voedzaam en verwarmt je lichaam. Als je normaal gesproken niet zo dol bent op linzen, raad ik je aan om het toch eens te proberen en dan zo klein mogelijke linzen te kopen. Ik ...

Read more
Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Ibawen marmita - Marmita is pan in het Marokkaans wat elke Marokkaan(se) wel kent en (veel) eet of niet! Zeer traditioneel maar iedereen maakt het op haar /zijn manier, maar niet weg te denken uit de Marokkaanse keuken! Het is een andere versie van Tajine.

Read more
Gevulde Dorade uit de oven met gemarineerde mie

Gevulde Dorade uit de oven met gemarineerde mie

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Een gevulde Dorade uit de oven is een super lekker visgerecht! Klinkt moeilijk om te maken maar valt best mee.. Je kan het ook in een Tajine bereiden.

Read more
Spinazietaart met kip en Turkse kaas

Spinazietaart met kip en Turkse kaas

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

De spinazietaart, ik heb er wel wat wijzigingen in aangebracht, heb namelijk wat kip toegevoegd en de feta vervangen door Turkse witte kaas (die is wat milder van smaak). Ook heb ik in plaats van munt oregano gebruikt en ik had wel mozzarella gekocht, vergeet ik het erin te doen ...

Read more
Mfouar - Marokkaans gestoomd vlees

Mfouar – Marokkaans gestoomd vlees

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Ik geef toe dat het een beetje vreemd klinkt als je het niet kent: "gestoomd vlees". Ik had ook zo mijn angsten toen ik het voor de eerste keer maakte. Zou het wel gaar worden? Zou het niet taai en hard zijn? En zit er wel smaak aan? Ik verzamelde ...

Read more
Rijst met kip in tomatensaus

Rijst met kip in tomatensaus

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Makkelijk en lekker gerecht!

Read more