Recipes With Course: Dessert
Een dessert ook wel nagerecht - of toetje - is een gang waarmee een maaltijd kan worden afgesloten. Vaak is deze zoet van smaak, maar er zijn ook hartige nagerechten.
Citroen amandelkoekjes
Citroen amandelkoekjes, staafjes niet te groot maken want ze zetten wat uit in de oven.
Read moreBriwat -Marokkaanse filo-Amandeldriehoekjes
Als je het vouwen door hebt, is het echt een heel makkelijk koekje om te maken, alleen vraagt het wat tijd. Laat je niet verleiden om kant en klare amandelspijs te gebruiken, dat is zo kunstmatig! Ik heb het recept uit een van mijn kookboeken uit Marokko, maar dan aangepast ...
Read moreMokh el sheikh – Amandelkoekjes
Heerlijke koekjes die niet gebakken hoeven te worden! Foto: Oum Yassine
Read moreBossche bollen
Een Bossche bol of sjekladebol (chocoladebol) is een gebakspecialiteit uit 's-Hertogenbosch die wordt gebakken van soezenbeslag, daarna gevuld met slagroom en geglazuurd met gesmolten chocolade.
Read moreSchwarzwalder kirschtorte taart
Deze Schwarzwalder kirschtorte is een overheerlijke taart van chocoladebiscuitdeeg met slagroom, kersen en chocoladeschaafsels.
Read more