Recipes With Course: Bijgerecht
Een bijgerecht is een gerecht dat in een gang van een maaltijd ernaast of erbij wordt geserveerd. Het is vaak cultureel bepaald wat als bijgerecht - of extra gerecht - wordt gezien en wat als onderdeel van betreffende maaltijd. In Frankrijk wordt rijst bijvoorbeeld als bijgerecht geserveerd. In de Nederlandse keuken is dit vaak een onderdeel van het hoofdgerecht.
Snel gemaakte Pizza
Pizza (snel klaar te maken), dit voor de werkende moeders onder ons die niet veel tijd hebben om een volledige maaltijd te koken na het werken.
Read moreLamsspiesjes met honing en thijm
Lamsspiesjes met honing en thijm, ter gelegenheid van het zondag te vieren Offerfeest een heerlijk lamsspiesjesrecept.....
Read moreBaghrir – Boghrir – Pannenkoekjes
Marokkaanse pannenkoekjes (baghrir), ze waren weer lekker vooral met een vleugje honing erop.. Ik gebruik het volgende voor ongeveer 10 a 11 stuks voor het formaat van de foto's die ik heb geplaats. Mocht je dus meer willen maken dan moet je uiteraard het dubbelen nemen.
Read moreVisloempia’s
Verrukkelijke vis loempia's, Je wast de roze garnaaltjes en laat ze uitlekken, vervolgens snijd je de garnaaltjes door de helft. De kleintjes hoeven niet.
Read moreKerrie-kersen taart(hartig!)
let op!! Dit is een hoofdgerecht, het vult heel erg. De samenstelling klinkt vreemd, maar het is echt heel erg lekker! sorry, geen foto
Read moreBriwat met vis
Briwat is een gerecht uit de Marokkaanse keuken. Het is een bladerdeeggebakje, dat gevuld wordt met vlees, meestal lam, kip.
Read more