Loader

Recipes With Course: Bijgerecht

Een bijgerecht is een gerecht dat in een gang van een maaltijd ernaast of erbij wordt geserveerd. Het is vaak cultureel bepaald wat als bijgerecht - of extra gerecht - wordt gezien en wat als onderdeel van betreffende maaltijd. In Frankrijk wordt rijst bijvoorbeeld als bijgerecht geserveerd. In de Nederlandse keuken is dit vaak een onderdeel van het hoofdgerecht.

Gevulde zoete paprika met kip en rijst

Gevulde zoete paprika met kip en rijst

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Gevulde paprika met kipfile en een bolletje rijst

Read more
Vis mhansha - hapjes

Vis mhansha – hapjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Read more
Pizzaroosjes

Pizzaroosjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

PizzaRoosjes, zie afbeeldingen voor de bereiding.

Read more
Zachte broodjes met vulling

Zachte broodjes met vulling

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Lekker om mee te nemen voor op bezoek met de ramadan.

Read more
Pita broodjes

Pita broodjes

forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Read more
Simpele visloempias

Simpele visloempias

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Read more
Tonijn broodjes

Tonijn broodjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Lekker en makkelijk Tonijn broodjes voor tijdens de ramadan.

Read more
Hommis kimoen - kikkererwten met komijn

Hommis kimoen – kikkererwten met komijn

forkforkforkforkfork Average Rating: (2.8 / 5)

heerlijk en makkelijk recept met kikkererwten en komijn. In Tanger en Tetouan wordt het Hommis kimoen genoemd. Wordt ook kant en klaar op straat verkocht.

Read more
Imam bayildi

Imam bayildi

forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Een heerlijk aubergine gerecht uit de oven

Read more
Bestilla - Bastilla - Pastilla met Kip

Bestilla – Bastilla – Pastilla met Kip ala moi

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende vullingen kan hebben. Het is een soort hartige taart. De meest voorkomende vullingen zijn die van duif of kip met amandelen, en die met vis en zeevruchten. De pastilla wordt na het vullen afgebakken in ...

Read more