Recipes With Course: Bijgerecht
Een bijgerecht is een gerecht dat in een gang van een maaltijd ernaast of erbij wordt geserveerd. Het is vaak cultureel bepaald wat als bijgerecht - of extra gerecht - wordt gezien en wat als onderdeel van betreffende maaltijd. In Frankrijk wordt rijst bijvoorbeeld als bijgerecht geserveerd. In de Nederlandse keuken is dit vaak een onderdeel van het hoofdgerecht.
Deeghapjes schrimp
Salaam alykoem zusters en broeders, hier heerlijke goed gevulde deeghapjes zeer makkelijk en snel te maken.
Read moreKip rollatini
Gevulde kipfilet met Ricotta (maar kan net zo goed met Philedelphia ? ) en spinazie in de oven!
Read moreMarokkaanse Harira
Harira is de nationale Marokkaanse soep. Het is een gebonden, rijk gevulde soep met als belangrijkste ingrediënten: tomaten, kikkererwten, linzen en selderij.
Read moreMaantjes met kipgehakt
Het idee en deegrecept heb ik van Cuisine la Nima. (deegrecept ietsie aangepast)
Read more