Loader

Chef Yemek Tarifi.NL

Yemek Tarifi.NL

Posts: 1 // Recipes: 29

All Recipes and Posts by Yemek Tarifi.NL

Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Makkelijker kan het bijna niet met deze mini halal worstenbroodjes. Je hebt ze zo gemaakt en het zijn fijne kleine hapjes om op tafel te zetten.

Read more

Amlou – extra ingrediënten

forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Amlou is een mengsel van Arganolie, amandelen en honing en wordt gezien als een ware delicatesse. Het is niet alleen erg lekker, maar vooral ook gezond. Ideaal voor op toast, broodbeleg of op pannekoeken. Amlou is bovendien snel klaar te maken en is voor langere tijd te bewaren.

Read more
Zalm - Spinazie broodjes

Zalm – Spinazie broodjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Read more
Mini groenten-ei tortilla

Mini groenten-ei tortilla

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Mini groenten-ei tortilla, de basis van dit recept ergens op een site, maar heb er een eigen draai aan gegeven. Het is makkelijk en erg lekker en ziet er ook nog leuk uit.

Read more
Marokkaanse harcha

Marokkaanse harcha

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

Harcha (ook wel gespeld als harsha) is een Marokkaans gebakken broodsoort gemaakt van griesmeel, boter. Je kan het een beetje vergelijken met een Engelse muffin maar dan niet zo zoet. Het doet velen denken aan maisbrood.

Read more
Rziza – Rzeeza – Rzizat al qadi

Rziza – Rzeeza – Rzizat al qadi

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Razat El Qadi of El Kadi is een unieke Marokkaanse crêpe, dat letterlijk 'tulband' betekent . Vreemd genoeg zijn deze heerlijke Marokkaanse pannenkoeken vernoemd naar een tulband, dat is een traditionele en landelijke hoofddeksel dat Marokkaanse mannen dragen in sommige regio's, vooral in de Sahara (woestijn) om hen te beschermen ...

Read more
Rziza – Rzeeza – Rzizat al qadi

Rziza – Rzeeza – Rzizat al qadi

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Razat El Quadi of El Kadi (Rziza - Rzeeza) is een unieke Marokkaanse crêpe, dat letterlijk 'tulband' betekent. Rzeeza wordt meestal geserveerd tijdens de ramadan en ook voor speciale traditionele gelegenheden.

Read more
Seffa medfouna

Seffa medfouna

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Seffa Medfouna is een beroemde Marokkaanse gerecht waarin saffraan kip, lam of rund verborgen in een koepel van gestoomde couscous of gebroken vermicelli (chaariya) . De couscous is gezoet met rozijnen, boter en poedersuiker en versierd met gemalen gebakken amandelen, kaneel en extra poedersuiker.

Read more
Chebbakia - Chebakia

Chebbakia

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Serveertips: Je kunt door de ingrediënten ook gemalen amandelen mengen en kneden.. Verder moet je de honing niet te heet verwarmen, hierdoor kan je taaie chebbakia’s krijgen en dat is niet lekker.. Een heerlijk gerecht, vooral in de Ramadan

Read more
Gezonde volkoren cake met rozijnen

Volkoren cake met rozijnen

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Gezonde volkoren cake met rozijnen, krenten, cranberry's, gember en mandarijnen. Erg lekker als je ze besmeert met zoute roomboter.

Read more