Chef Samyrah
All Recipes and Posts by Samyrah
Chocoladetaart
Chocoladetaart, Voor het deeg laat u de boter heel zacht worden, maar niet smelten. Doe ze in een grote kom en klop tot ze lichter van kleur wordt. Doe er al kloppend, beetje bij beetje de suiker bij en blijf nog 1 à 2 min verder kloppen.
Read moreChocolademousse
Heerlijke chocolademousse dat je makkelijk kan maken. De kinderen zijn helemaal gek op.
Read moreFeqqas met gekonfijte fruit
Feqqas met gekonfijte fruit, Begin eerst met het klutsen van de eieren samen met de suiker, voeg dan de gesmolten boter, het bakpoeder en de in stukjes gesneden gekonfijt fruit toe. Voeg geleidelijk de bloem.
Read moreGriesmeelpudding met fruit
Griesmeelpudding met fruit, lekker en gezond. Breng de melk met de vanillesuiker aan de kook. Strooi er de griesmeel, de suiker en een snufje zout in. Laat al roerende ca. 10 minuten koken tot het dik is. Schep in een puddingvorm en laat afkoelen.
Read moreAmandelkoekjes
Amandelkoekjes, In een tweede kom gemalen amandelen, geraspte citroenschil, vanille aroma en kaneel mengen; vervolgens dit mengsel beetje bij beetje door het eimengsel roeren.
Read more