Loader

Chef oemnizar

oemnizar

Posts: 0 // Recipes: 10

All Recipes and Posts by oemnizar

Perzik taart

Perzik taart

Recipe Type: , ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Perzik taart, Klop de eierdooiers met de helft van de suiker tot ze bleek en romig zijn. Zeef de maizena en de bloem erboven en meng goed. Doe de melk, de rest van de suiker en het vanillestokje in een pan.

Read more
Mille feuille

Mille feuille

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.4 / 5)

Naar verluidt is de tompoes voor het eerst gemaakt door een Amsterdamse banketbakker. Hij zou daarbij geïnspireerd zijn geweest door General Tom Thumb.

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Pizza

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Read more
Vis in de oven

Vis in de oven

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Vis in de oven, Maak de vissen goed schoon, en marineer ze met de chermoula. Meng de chermoula met citroensap en besmeer de vis .

Read more
Tchekchouka

Tchekchouka

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Tchekchouka, De tomaten ontvellen, halveren en van pitjes ontdoen. Het vruchtvlees in stukjes snijden. De olie in een ruime pan verwarmen en de tomaten toevoegen.

Read more
Muffins

Muffins

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Muffins, Meng cacao en boter en fijngehakte nootje in een kom, en doe ze in de koekjes vormpjes

Read more
Gevulde witte bolletjes

Gevulde witte bolletjes

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Gevulde witte bolletjes, Worst in kleine blokjes gesneden, Bak de ui en paprika in een paar minuten, moet niet goed gebakken zijn.

Read more
Za3louk ( Aubergine-salade)

Za3louk ( Aubergine-salade)

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Za3louk ( Aubergine-salade), De aubergines grillen, en laten koelen en het vel verwijderen en in stuken snijden of ( de aubergines schillen, in stukken snijden en in het water met zout gaar koken).

Read more
Bonbons

Bonbons geverseerd met cacaopoeder en geraspte pistache

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Heerlijke bonbons van pure chocolade geverseerd met cacaopoeder of geraspte pistache. Je kan ze ook versieren met andere noten.

Read more
Apfelstrudel

Apfelstrudel met fotos

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Apfelstrudel (of appelstrudel) is een traditionele Oostenrijkse gebaksoort, die vooral erg populair is in Wenen. Apfelstrudel bestaat uit zeer dun deeg, plakjes appel en rozijnen.

Read more