Chef Nacira
All Recipes and Posts by Nacira
Mhensha met kip
Kleine mhensha gemaakt van deeg die je ook met elmefrok gebruikt, en gevuld met groenten en kip.
Read moreFilodeeg met spinazie, kip en fetakaas
Filodeeg met spinazie, kip en fetakaas, haal de goedkoopste spinazie, dat is de enige spinazie die niet in blokjes te koop is, geen a la crème. Laat de spinazie in een pannetje smelten en giet het af.
Read moreMa3koeda – maakouda
Ma3koeda, Maakouda is snel te maken. Het kan gegeten worden als voorgerecht of bijgerecht. Wat heel handig is is dat je je de overgebleven puree hiervoor kan gebruiken. Je hoeft het alleen maar te kruiden!
Read moreSamosa’s gevuld met gehakt en rijst
Samosa's gevuld met gehakt en rijst, De originele samosa's worden gebakken in olie, maar persoonlijk vind ik ze in de oven lekkerder en niet zo vettig als in olie. Als je ze toch in olie wilt bakken dan moet je ze niet met ei bestrijken. Je kan de vulling ook ...
Read moreCrêpes met spinazie en gerookte zalm
Crêpes met spinazie en gerookte zalm, Voeg de melk bij het meel en klop dit tot een glad beslag. Klop de eieren erdoor. Voeg de gesmolten boter toe en roer erdoor Voeg het zout, de peper, de suiker en de kurkuma er bij. Gebruik zoveel kurkuma tot het beslag fel ...
Read moreEiersalade
Eiersalade, Tomaten halveren, pitjes en vocht verwijderen en vruchtvlees in kleine blokjes snijden.
Read moreGevulde bladerdeeg met kaas of kip
Gevulde bladerdeeg met kaas/kip, Besmeer de kipfilet in met kruiden en na een uur kook je de kipfilet in een scheut olijfolie. Snipper de uien en eventueel prei en laat het bakken in olie.
Read more