Chef Marisah
All Recipes and Posts by Marisah
Chocolademuffins
Chocolademuffins, Cakemix zoals aangegeven op pak maken, chocolade en nootjes toevoegen, beslag in muffinvorm doen en wat hagelslag erover strooien.
Read moreWortelcake
Wortelcake, Oven voorverwarmen op 175 °C. Bakpapier op bodem van bakvorm leggen. Wortel dun schillen en dan raspen. (In magnetron) 150 g boter smelten. In kom gesmolten boter, geraspte wortel, suiker, mespunt zout en eieren met mixer of garde mengen.
Read moreGado gado
(Indonesisch: Gado-gado) is een Indonesisch groentegerecht, dat in Nederland en Suriname vooral bekend is als gerecht van het Chinees-Indisch restaurant. In die hoedanigheid is het een mix van groenten met gebakken ei, een schep pindasaus en gekruimelde kroepoek. Het wordt geserveerd met witte rijst of lontong. Gadogado is geschikt voor ...
Read moreSneaky kruidcake
Sneaky kruidcake, hak de noten wat fijner, laat de rozijnen even weken in water, zodat ze niet al het vocht opnemen uit de cake. Uit laten lekken.
Read moreBanaan-amandelshake
Banaan-amandelshake, alles mengen... makkelijk en net ff anders door die amandelen. Ook lekker met avocado.
Read moreHarira de nationale Marokkaanse soep
Harira is de nationale Marokkaanse soep. Het is een gebonden, rijk gevulde soep met als belangrijkste ingrediënten: tomaten, kikkererwten, linzen en selderij. In de verschillende streken in Marokko bestaan verschillende varianten op deze soep. Tijdens de ramadan wordt harira dagelijks gegeten bij het verbreken van het vasten, dit omdat de ...
Read more