Loader

Chef Fa Tima

Fa Tima

Posts: 0 // Recipes: 33

All Recipes and Posts by Fa Tima

Kip met basmati-rijst en wokgroenten in zoetzure saus

Kip met basmati-rijst en wokgroenten in zoetzure saus

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Read more
Tien frangipannetaartjes

Tien frangipannetaartjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

Maak nu zelf ook Frangipannetaart. Dit heerlijke Frangipannetaart recept is in 1 uur klaar.

Read more
Visfilet in de oven

Visfilet in de oven

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Read more
Kipbestilla - Pastila

Kipbestilla – Pastila

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende vullingen kan hebben. Het is een soort hartige taart. De meest voorkomende vullingen zijn die van duif of kip met amandelen, en die met vis en zeevruchten. De pastilla wordt na het vullen afgebakken in ...

Read more
Visbestilla

Visbestilla

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende vullingen kan hebben. Het is een soort hartige taart. De meest voorkomende vullingen zijn die van duif of kip met amandelen, en die met vis en zeevruchten. De pastilla wordt na het vullen afgebakken in ...

Read more
Perzikcake

Perzikcake

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Read more
Spinazie-aardappelschotel

Spinazie-aardappelschotel

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Read more
Chococake gevuld met slagroom

Chococake gevuld met slagroom

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Read more
Muffins met chocoladestukjes

Muffins met chocoladestukjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Read more
Pindacake

Pindacake

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

Read more